20 Mac 2017

Bantal Hotel DAG

As salam.

Hari ini aku nak terus kepada tajuk yang aku nak promosikan.

Bantal hotel! Selalu kalau pergi tidur kat hotel macam best ajekan dapat letak kepala dekat atas bantal hotel...betul tak? Aku lah tu...Lembut gebu aje...rasa nak songlap satu bawa balik...tapi sumpah tak pernah buat ok..

Sekarang tak payahlah nak susah-susah pergi tidur kat hotel lagi...tidur dekat rumah pun boleh gunakan bantal hotel yang lembut gebu tu...tak caya?


Tengok gambar tu...tahu dah lembut gebu gebas kannn...murah pun murah. Mampu beli okey...

Kat mana nak beli tu?
Jangan susah hati lagi, cepat-cepat email kat aku...aku salah seorang ejen bertauliah...gitewwww...jangan duk ingat ejen Ali je ya. Aku ejen bantal hotel DAG.
Jangan tunggu lagi, cepat email aku. Kalau nak lagi cepat, watsapp aku kat 0163905282.

Terima kasih datang baca iklan tak berbayar aku.

03 Mac 2017

Sembang Santai

As salam.

Tora datang lagi... kali ni nak cerita sikit pasal qaseh. Kira aku pendengar setia dia lah sekarang.

Qaseh : esok aceh tak nak pergi sekolah.

Ibu : kenapa pula? Ok aje hari ni kan

Qaseh : ada kawan aceh kata dia suka kalau aceh tak datang sekolah...

Ibu : pedulikan dia, aceh pergi juga sekolah.

Qaseh : ibu tahu tak, budak yang cakap tu baru balik dari Mekah, dia boleh cakap macam tu...

Ibu : Aaaapaaaa...

Hahahah...

Ada sekali tu...

Qaseh : ibu, aceh ada satu berita gembira nak bagitahu ibu.

Ibu : apa dia (punyalah excited mak dia nak tahu)

Qaseh : berita gembira untuk aceh tapi berita sedih untuk ibu...

Ibu : suspen nya. Cakap ajelah

Qaseh : ustazah kata kalau aceh tak datang sekolah esok, kena berhenti sekolah. Ibu marah tak..

Ibu : ohhh...taklah...nanti aceh boleh sekolah sama dengan kakak..

Hahaha...

Terima kasih datang baca
Related Posts with Thumbnails