Dah masak-bg kering
Tepung yg baru nak ayak bila nak guna
Taruk dlm dulang-bahagi 4 bhgian
3 bhgian gaul ngan air garam
1 bhgian gaul ngan planta
di gelek, make sure dulang kena pegang supaya tx terbang
gulung lak
Ini project hari Ahad lepas. Lepas balik dr Jusco. Project ni dah plan dr minggu lepas lagi. Bagus kan buat perancangan awal. Aku letak kat sini untuk rujukan anak2 n anak2 sedara yg mmg confirmed tx tau nak buat karipap pusing resepi turun temurun ni. Ada bermacam2 size ikut size orang yg makan...yg kecik utk budak kecik lah kan...yg besar utk org besarlah kan...kalau budak kecik makan yg besar nnt membazir tx habis so makan jer yg karipap yg kecik, jgn byk komen...ruper tu adalah sikit2 tp rasa no komenlah..hihihi..."jual murah pun jual murahlah...janji laku..."wakaka....
wah besh la wt karipap~
BalasPadampandainye buat karipap pusing..sy tau guna yg acuan je hehehe
BalasPadam