28 Februari 2014

Tora Datang Lagi

As salam...lamanya tak bersiaran kannnnnnn...ada je, cuma masa dan keadaan begitu mencemburui aku sekarang ni.
Ada ke yang datang jenguk-jenguk kat sini...balik-balik entry yang sama.  Terima kasih ya datang menjenguk.

Ni kira entry baru untuk tahun baru.  Hari ni pun dah last day bulan February.  Macam-macam nak cerita tapi keadaan tak mengizinkan buat masa ni.  Tunggu ya Tora muncul lagi.  

Buat masa ni nak masuk kan gambar pun macam apa jer...sabar ajelah aku.  Ehh dah lama tak merapu kat blog ni, rasa lain pula bila nak mulakan balik..hahaha...poyo sungguh tu..

Okey tu aje entry pengenalan...hingga bertemu lagi...terima kasih datang baca.  

* Sekurang-kurangnya orang tahu yang aku masih bernafas di bumi Allah ni...

1 ulasan:

  1. Salam yati, apakhabar! lama betul menyepi.

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails