25 November 2014

Tora Datang Lagi

Tadaaaa...memang betul macam tora kan...biskut chipsmore pun boleh.

Tak perlah janji ada walaupun sekali sekala...


Ni pwincess elsa aka pwincess qaseh. Baru dapat hadiah anugerah cemerlang kat sek tadika dia. Alhamdulillah dpt tempat kedua. Dapat hadiah beg sekolah. Jimat duit makpaknya...syukur...syukur.


Ni gambar masa dia ambil hadiah. Jauh pula...mak dah ngantuk menunggu tu yang tak ada upaya nak bergerak ke depan. Tak pelah, balik rumah ambil gambar lagi.Ni pulak abang dengan kakak. Dua-dua dapat naik kelas. Syukur alhamdulillah. Walaupun tak dapat anugerah cemerlang tak apa...yang penting tahun depan sila lipat gandakan usaha ya.


Untuk danial pulak...tunggukan kemunculannya di tahun 2015. Banyak transformasi yang kena aku buat untuk anak yang sorang ni. Doakan yang baik-baik saja ya.

Tu cerita anak-anak kan. Baru start cuti sekolah tapi dah nak kena buat persediaan untuk sessi tahun depan pula.
Untuk maknya...ehem...ehem...azam tahun ni pun ada dua tiga yang tak terlaksana. Kita carry forward saja ke tahun depan. Macam tak biasa pula kannnnLampu kura-kura ni tengah in sekarang kan. Aku bukan apa....nak cerita sikit....hari tu rumah aku blackout, aku guna lampu kura2 ni aje. Bayangkan dari pukul 10.30 mlm spi 3 pagi. Guna bateri aje. Jimat tak payah guna lilin. So sapa yang berminat nak letak satu kat bilik tidur boleh lah roger2 aku ya. Kalau payah sangat nak lelap boleh kira bintang kat dalam bilik tidur...sure boleh tidur lepas tu...ngee...

Terima kasih datang baca
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails