09 Oktober 2013

Wong Solo @ Taman Dagang Ampang

Rentetan dari kenduri doa selamat tu, aku dating pula dengan kakak-kakak aku ni lagi sebelum keberangkatan kakak aku ke Mekah.  Yang ni nak tak nak aku kena ambil cuti setengah hari.  Nama pun dah tengahari, kenalah lunch ya tak?  Kita orang menjamu selera sambil mendengar amanat kat Wong Solo aje.
 Ni set aku-ayam bakar jer
Nilah kakak aku yang dah selamat sampai di Mekah.  Lepas makan ni
kita orang jalan-jalan cuci mata kat Romantika.  Kat situ aku
tak ada pula ambil gambar.  
Tu ajelah nak cerita...terima kasih datang baca.  Apasal aku rasa bosan 
sangat ni...
Jangan lupa menjengah blog Dunia Buku Online ya..

1 ulasan:

  1. amanat untuk balik buka rumah linggi ada tak???

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails