11 Mei 2011

Semua 1

Tadi kan masa round2 jengah blog sendiri terpandang nombor kat sidebar tu.  Eh..eh.. semua satu lah.  Laju aje aku save.  Hehehehe...mengada...tak adalah..saje suka2.  Orang lain dah beratus ribu malah ada yang juta, aku baru terhegeh2 belas ribu... ngeh..ngeh..ngeh.. tak per slow-slow lama2 nanti lajulah tu kan..kan..kan...
Lagipun aku tahu blog aku ni bukan ramai pun yang datang...sehari nak sampai 20 pun susah.  Teruknya...ni semua gara2 kemalasan melanda sebab tak berupdatelah ni...
Tak apa...harap2 lepas ni bersemangat balik nak kongsi cerita kat sini...tungguuuu...

1 ulasan:

  1. hehe..ok la tu.. sy pon baru masok 10000 pv..:P

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails